Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

20. 10. 2014

Energetická agentura Zlínského kraje se distancuje od podomních obchodníků a organizátorů elektronických aukcí elektřiny a zemního plynu

Energetická agentura Zlínského kraje se distancuje od podomních obchodníků a organizátorů elektronických aukcí elektřiny a zemního plynu, kteří navštěvují vaše domácnosti a zaštiťují se Zlínským krajem a naší agenturou. Energetická agentura tímto varuje všechny občany, aby si řádně přečetli hlavně obchodní podmínky.


 

Doporučujeme, aby jste si nejprve sami vyhodnotili svoje stávající náklady za elektřinu a zemní plyn a to např.prostřednictvím webových portálů či infolinek stávajících dodavatelů nebo na portálu Energetického regulačního úřadu, kde si zjistíte možnou finanční úsporu od obchodníků.

Pokud se pro změnu dodavatele rozhodnete je nutné si dopředu zjistit jaké jsou podmínky odstoupení od stávající smlouvy a řádně ji ukončit, aby jste předešli případným problémům a komplikacím s úhradou penále za předčasné ukončení smluvního vztahu.

Pokud potřebujete poradit, tak si připravte poslední faktury od vašich dodavatelů a můžete se obrátit na EAZK (e-mail: info@eazk.cz  nebo tel. 577 043 940).