Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

6. 5. 2020

Nákup energie v organizacích veřejné správy

Všem starostům, úředníkům a zájemcům o nákup elektřiny a zemního plynu v organizacích veřejné správy nabízíme možnost přihlásit se na webinář organizovaný společností B.I.D. :


 Nákup energie v organizacích veřejné správy

Úvodní webinář seriálu Nákup energie v organizacích veřejné správy – živé vysílání již v úterý  12.5.2020 od 10 hod je zdarma pro všechny registrované!

Společnost B.I.D. vám  tímto nabízí přehled různých nákupních metod, informace jak postupovat a spoustu praktických doporučení jak výhodně nakoupit elektřinu a plyn.

Úvodní webinář 12.5.2020 je pro všechny na zkoušku a zdarma - vyzkoušejte ho, zcela nezávazněpo registraci:    registrujte se na úvodní webinář

Přednášející:

Kateřina Vosičková, energetik, Město Prostějov
Ondřej Semerák, jednatel, Bytes, s.r.o., Tábor
Kateřina Mynaříková, energetik, Město Mělník
David Kučera, generální sekretář, PXE, a.s.
Jaroslav Severin, PXE, a.s. 
Karel Plzák, Amper Market, a.s

Klikněte zde a přečtete si kompletní informace o webinářich

 Pokud se rozhodněte rovnou účastnit se celého cyklu, registrujte se  na tomto odkazu  Celý seriál webinářů 12.5.-16.6. EAZK pro všechny účastníky na území Zlínského kraje dojednala 10% slevu, jen musíte při registraci do kolonky „Vzkaz pro nás“ napsat heslo „EAZK10%“