Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

30. 7. 2020

Newsletter LC Districts (červenec 2020)

Newsletter LC Districts (červenec 2020)

právě jste otevřeli první newsletter projektu LC Districts. Máme za sebou již dva semestry práce. První z nich byl plný aktivit a setkávání na národní i mezinárodní úrovni. V září 2019 se ve Španělsku konala úvodní schůzka celého konsorcia, poté partneři ve svých regionech navázali kontakt s místními stakeholdery.


Vzhledem k tomu, že je náš projekt postaven na vzájemném setkávání a sdílení zkušeností, v druhém semestru nám práci výrazně zkomplikovala krize COVID-19. Ale jsme přesvědčeni, že v následujících semestrech vše doženeme. Jelikož neexistuje jednotná definice „nízkouhlíkových čtvrtí“ a problémy, kterým regiony při přechodu na nízkouhlíkové hospodářství čelí, se mohou lišit, rádi bychom Vám v tomto newsletteru představili partnerské regiony a jejich konkrétní cíle v projektu.

Celý newsletter ke stažení ZDE.

Projekt LC DISTRICTS „Towards low carbon city districts through the improvement of regional policies“ je podpořen z Programu INTERREG EUROPE financovaném z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF).