Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

20. 1. 2016

Pozvánka na „Bezpečnostní fórum Zlínského kraje“

Rádi bychom Vás tímto pozvali na odbornou konferenci Bezpečnostní fórum Zlínského kraje, která se proběhne 27. ledna 2016 od 9.00 hodin v hotelu Baltaci ve Zlíně pod záštitou hejtmana kraje, MVDr. Stanislava Mišáka.


Jejím cílem je informovat o současných bezpečnostních hrozbách a připravenosti (zejména státní správy) na ně. Účastníci budou mj. seznámeni s projektem Bezpečné Česko, který je projektem Asociace krajů ČR. Bezpečnost v jeho pojetí je nahlížena v širším zorném úhlu, takže kromě například zabezpečení státní hranice nebo veřejného pořádku a bezpečnosti občanů zahrnuje i otázku energetické bezpečnosti, ochranu vodních zdrojů a další. Závěry konference budou vyhodnoceny a využijí se k tvorbě bezpečnostních materiálů.

Bezpečnostní fórum Zlínského kraje je určeno pro představitele státní správy a samosprávy, úřadů a dalších institucí v kraji, bezpečnostní komunitu v celém spektru, včetně osob odpovídajících za bezpečnost ve firmách a společnostech, dále pro experty z oblasti energetiky, vodohospodářství, zásobování plynem a teplem, zdravotnictví, informačních a komunikačních technologií, zástupce městských společnosti, které mají infrastrukturní význam, zastupitele odpovídající za danou problematiku v obcích s rozšířenou působností a další.

Další informace a přednášky naleznete na www stránkách konference www.konference-bezpecnostniforum.cz, kde se můžete i přihlásit na konferenci.

Účast na konferenci je bezplatná, jedinou podmínkou účasti je včasná registrace.

Prezentace z Bezpečnostního fóra naleznete na této adrese  vždy pod příspěvky jednotlivých přednášejících.

Fotodokumentace z Bezpečnostního fóra:

IMG_20160127_091202IMG_20160127_095602IMG_20160127_111823