Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

3. 9. 2014

Pozvánka na seminář Cesta k udržitelnému stavění

Pozvánka na seminář Cesta k udržitelnému stavění

dovolujeme si Vás pozvat na semináře CESTA K UDRŽITELNÉMU STAVĚNÍ, které pořádá Česká komora architektů ve spolupráci s Krajem Vysočina a Energetickou agenturou Zlínského kraje na čtyřech místech ČR v rámci projektu CEC5.  Ve Zlíně  se bude seminář konat 16.9.2014 od 9 hodin v expozici budovy č. 21 areálu Svitu.


Seminář je určen všem, kdo se zajímají o kvalitu a dlouhodobou udržitelnost prostředí, které nás obklopuje, kdo jsou v profesní či společenské roli, v rámci které mohou ovlivnit způsob výstavby, a tedy ve výsledku kvalitu vystavěného prostředí.

Seminář poskytne všeobecné informace, jakým způsobem výstavba a užívání budov ovlivňují prostředí, ve kterém žijeme, a jakým způsobem tento proces může ovlivnit jednotlivec ze své profesní či společenské pozice. Aktuální informace o přístupech k udržitelnému stavění z celostního pohledu. Expertům je určena odborná část školení o nástroji CESBA, který byl vyvinut v rámci evropského projektu CEC5 a je určen pro přípravu, projektování, výstavbu a hodnocení míry udržitelnosti budov. Účastníci obdrží samotný nástroj CESBA a návod, jak s nástrojem pracovat.

Pozvánka ke stažení zde

 

Na semináře navazuje pro zájemce prohlídka demonstračních budov (v místech konání v Ostravě a Jihlavě).  Semináře jsou realizovány v rámci Operačního programu CENTRAL EUROPE a spolufinancovány Evropským fondem pro regionální rozvoj.

Pro účastníky jsou zcela zdarma. Podrobnosti o seminářích naleznete v přiložené pozvánce či informace o projektu v odkazech:

www.projectcec5.euhttp://wiki.cesba.eu/

 Svůj zájem o účast potvrďte prosím pouze písemně na e-mail: miroslava.knotkova@eazk.cz

Přednášející:

Ing. arch. Dalibor Borák

Ing. arch. Renata Vrabelová

MgA. Miroslav Misař

Ing. Jiří Čech

Ing. arch. Pavel Koláček

Těšíme se na vás a jsme s pozdravem