Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

30. 8. 2016

Projekt SRCplus na výstavě Země Živitelka v Českých Budějovicích

Projekt SRCplus na výstavě Země Živitelka v Českých Budějovicích

Druhá propagační akce projektu SRCplus proběhla v pátek dne 26.8.2016 na veletrhu Země živitelka, který se konal v Českých Budějovicích.


Veletrh je zaměřený zejména na obnovu a rozvoj venkova, rostlinnou a živočišnou výrobu, zemědělskou techniku, potravinářskou výrobu, lesní a vodní hospodářství, zahradnictví a pěstitelství a služby pro zemědělství. Na veletrhu byl projekt propagován na stánku.

Projekt SRCplus byl propagován letáky, novým posterem a výstupy z WP2 (Zprávou o udržitelnosti rychle rostoucích dřevin a příručkou o rychle rostoucích dřevinách). Veletrh každoročně navštíví až 100 000 návštěvníků z celé České republiky. Výjimečností stánku byla možnost osobní konzultace problematiky rychle rostoucích dřevin s konzultantem naší agentury. Osobní setkání tak zajistily 13 nových kontaktů, které byly přidány do databáze a mají potenciál se účastnit seminářů a studijních cest.

 Návštěvníci se zajímali hlavně o možnosti nasazení RRD na vlastních pozemcích. Tyto dotazy byly zapracovány do dalšího semináře pořádaného pro zemědělce a uživatele štěpky.