Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

9. 3. 2015

Seminář „Jak dál v odpadovém hospodářství ORP Zlín“

Seminář „Jak dál v odpadovém hospodářství ORP Zlín“

Dne 5.3.2015 se na radnici statutárního města Zlín setkalo celkem 37 starostů měst a obcí na semináři “Jak dál v odpadovém hospodářství ORP Zlín”. Hlavní tématem semináře byla Strategie odpadového hospodářství ČR a hlavně pak Zlínského kraje.


Úvodní přednáška od Ing. Petra Šulce o strategii odpadového hospodářství ČR uvedla účastníky do problematiky. Následně pak přednášky Ing. Jany Káčerové, Ing. Vladimíry Pavlovové, Ing. Františka Kostelníka a RNDr. Bedřicha Landsfelda upřesnili současnou problematiku odpadů na území ORP Zlín a následně i Zlínského kraje.

Účastníci  diskutovali zejména nad otázkou Plánu odpadového hospodářství Zlínského kraje, který má být do konce tohoto roku hotový. Seminář byl uspořádán na základě projektu a finanční podpory Operačního programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Česká republika 2007 – 2013 a jejím organizátorem byla Energetická agentura Zlínského kraje.

Program semináře