Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

30. 4. 2015

Seminář „Plánujeme odpadové hospodářství ORP Zlín“

Seminář „Plánujeme odpadové hospodářství ORP Zlín“

Dne 29.4.2015 proběhl na radnici města Zlína další seminář týkající se plánu odpadového hospodářství Zlínského kraje v rámci projektu „Skládkování jako nejhorší způsob ukládání odpadu“. 


Semináře se zúčastnilo 49 starostů měst a obcí zejména z ORP Zlín. Seminář zahájil  náměstek primátora města Zlína RNDr. Bedřich Landsfeld s informacemi ohledně návrhu memoranda o spolupráci v oblasti odpadů. Následovala prezentace Ing. Josefa Gáby o Odpadovém hospodářství ČR a Zlínska. Následně pak Ing. Jana Káčerová shrnula tvorbu plánu odpadového hospodářství Zlínského kraje a dotačních titulech na roky 2014-2020 a závěr obstaral Ing. Marek Šarley, PhD. s přednáškou na téma malé ZEVO pro rozvoj regionu.

Seminář byl uspořádán na základě projektu a finanční podpory Operačního programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Česká republika 2007 – 2013 a jejím organizátorem byla Energetická agentura Zlínského kraje.

Program semináře