Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

3. 1. 2020

Úspěšná realizace mezinárodních tematických workshopů o energetické účinnosti ve veřejných budovách

Úspěšná realizace mezinárodních tematických workshopů o energetické účinnosti ve veřejných budovách

Mezinárodní školení proběhlo za přítomnosti zaměstnanců měst, provozovatelů veřejných budov, městských a energetických projektantů a výzkumných pracovníků, za účelem prohloubení znalostí v oblasti energetické účinnosti ve veřejných budovách na úrovni EU.


Účelem školení školitelů projektu BOOSTEE-CE (Train the Trainers) bylo poskytnout  projektovým partnerům potřebné znalosti pro pořádání jejich národních školení podporujících energetickou účinnost ve veřejných budovách a zajistit jednotný standard při poskytování jejich prezentací. Hostující řečníci z jiných projektů financovaných EU dali každému workshopu jedinečný nádech. Témata a prezentace k nahlédnutí jsou k dispozici zde!

Podívejte se na video z akcí a poslechněte si názory našich řečníků o důležitosti energetické účinnosti.

Více informací je k dispozici na webových stránkách projektu (https://www.interreg-central.eu/Content.Node/BOOSTEE-CE.html) a na Facebooku (Facebook https://www.facebook.com/BOOSTEECE/).

Projekt je podpořen programem Interreg CENTRAL EUROPE Programme a financován Evropským fondem pro regionální rozvoj.