Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

13. 10. 2014

Výzva k účasti pro zúčastněné strany a pro instituce na virtuální konzultaci v energetickém sektoru

V rámci zavedení projektu Regionálních energetických koncepcí CEP-REC bychom rádi vyzvali k aktivnímu zapojení všechny zainteresované subjekty a instituce, zejména ty, které jsou zapojené v energetickém sektoru, aby prezentovali své osvědčené postupy a modely týkající se  regionální energetické politiky.


Projekt „CEP-REC Zavedení regionální energetické koncepce“ zpracoval regionální zprávy o bilanci zdrojů energie pro devět pilotních regionů v osmi zemích Centrální Evropy.

Každý region má své vlastní charakteristiky a proto existují odlišné. Jeden z hlavních cílů projektu je vyvinout společný formát a návod, který by byl praktickým nástrojem s jasnými vodítky pro každý další region v posouzení poptávky energie v budoucnosti.

Proto považujeme za důležité seznámit se s vašimi zkušenostmi i s implementací regionální energetické koncepce s ohledem na vytvoření obecného návodu pro regionální energetický sektor.

Pokud chcete vědět více o projektu a o aktivitách, které vedou partneři projektu, neváhejte nás kontaktovat.

Italsko-Slovenská obchodní komora

Tel: +421 2 541 31 290

project@camitslovakia.sk

http://www.cep-rec.eu