Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

14. 3. 2016

Začíná veletrh STAVEBNICTVÍ-THERM 2016

Dovolte nám, abychom Vás jménem Energetické agentury Zlínského kraje pozvali k prohlídce 27. veletrhu STAVEBNICTVÍ-THERM 2016 do zlínské Sportovní haly Euronics, který se koná od  17. do 19. března 2016.Ve čtvrtek dne 17.3.2016 představí Energetická agentura Zlínského kraje na svém stánku informace o standardech a kvalitě štěpky z rychle rostoucích dřevin a dalších aspektech pěstování těchto plodin, využitelných pro vytápění rodinných domů. 


Následně v pátek dne 18.3.2016 bude na stánku EAZK prezentováno vytvoření dlouhodobých modelů pro výměnu dat v oblasti udržitelného energetického plánování prostřednictvím spolupráce mezi městy, občany a energetickými společnostmi.

Tradiční součástí stánku bude také poradenství v oblasti energetiky, stavebnictví, možnosti úspor,dotačních programů a možnosti změn dodavatele elektřiny a zemního plynu.

Veletrh je konaný ve spolupráci se statutárním městem Zlín a pod záštitou hejtmana Zlínského kraje MVDr. Stanislava Mišáka.