Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

8. 10. 2018

Energetický management ve školství a sociálních službách – čtvrtek 25.10.2018 od 9:30, budova č.21. 16. patro -zasedací místnost zastupitelstva ZK ve Zlíně

Vážený pane starosto, paní starostko, pane řediteli/ředitelko,
dovoluji si touto cestou pozvat Vás nebo vaše pracovníky na seminář, který  pro vás připravila  naše partnerská organizace společnost EKOWATT  za finanční podpory Ministerstva průmyslu a obchodu ČR.



Seminář se bude konat v zasedací místnosti zastupitelstva Zlínského kraje   ve čtvrtek 25.10.2018 od 9.30 hodin a je zacílen na příklady dobré, ale i špatné praxe při instalaci nuceného větrání budov (rekuperace) v budovách škol a ústavech sociálních služeb.
Kvalita vnitřního prostředí zateplovaných budov, aktuální dotace na zateplení až 50 %, na rekuperace až se 70% dotací jsou témata, která  s účastníky probereme. Rovněž budou přednášky zaměřeny na možnosti snižování spotřeby a vůbec snižování provozních nákladů, správným provozování budov.
Pozvánka ke stažení ZDE

Seminář je zdarma, jen je potřeba se zaregistrovat do pátku 19.10. do 12:00 hodin na email cb@ekowatt.cz

Na vaši účast se za pořadatele těšíme

Prezentace EM 1

Prezentace EM 2

Prezentace větrání