Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

10. 6. 2022

Otevřená výzva projektu ePLANET

Otevřená výzva projektu ePLANET

Připojte se k projektu ePLANET jako přidružený regionální partner ke společné práci na energetická přeměně!


Patříte mezi motivované kraje, regiony, energetická agentury atd. se zájmem připojit se k našemu projektovému týmu jako přidružený regionální partner projektu ePLANET? Využijte na míru přizpůsobenou podporu včetně studijních návštěv v jednom z projektových regionů, vzájemného poradenství a účasti na webinářích a workshopech!

Připojte se k projektu ePLANET a spolupracujte na vytvoření nového digitálního rámce pro sdílení harmonizovaných dat pro přechod na čistou energii. Cílem je zlepšit koordinaci mezi místními samosprávami a regionálními celky při realizaci energetické přeměny. Vizualizace energetických dat kombinovaná s analýzou dopadu stávajících opatření na zvýšení energetické účinnosti a inovativních řešení bude testována v regionech Kréta (Řecko), Girona (Španělsko) a Zlínský kraj (Česká republika). Vyplňte do 20. června následující průzkum, abyste mohli těžit z inovací, stali se jedním z regionálních přidružených partnerů a urychlili implementaci energetických přechodových opatření:

EUSurvey - Survey (europa.eu)