Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

1. 4. 2020

Výukové materiály projektu BOOSTEE-CE

Výukové materiály projektu BOOSTEE-CE

Projekt BOOSTEE-CE v průběhu roku 2019 úspěšně uspořádal dva nadnárodní tematické workshopy o energetické účinnosti ve veřejných budovách. Cílem je nyní předat znalosti místním zúčastněným stranám v 7 zemích konsorcia. Partneři proto organizují místní školení, organizace však čelí problémům v důsledku nynější situace COVID-19.


 

Zaměřením místních seminářů je školení v oblasti energetického plánování ve městech a obcích, dále pak platforma OnePlace a získání finančních prostředků na investice do energetické účinnosti.

Stručná charakteristika seminářů

  • Prezentace příkladů dobré praxe (úspěšných projektů) jako inspirace a podpora pro místní samosprávu.
  • Školení pomůže pochopit plánování energetické účinnosti a pomůže lépe definovat činnosti v oblasti energetické účinnosti.
  • Díky školení se zvýší znalosti a dovednosti účastníků, které budou moci využít ve své práci.
  • V rámci školení je představen nový nástroj, online platforma OnePlace a zároveň jsou účastníci seznámeni s jeho uživatelsky příjemným prostředím.
  • Školení podporuje energetickou účinnost, poskytuje potřebné informace, může napomoci v územním plánování měst / obcí / regionů, usnadňuje rozhodování jak implementovat opatření v oblasti energetické účinnosti, zrychluje tempo modernizace nebo uvádí všechny dostupné zdroje financování, spolu s alternativními řešeními, a způsoby jejich získávání.

Prezentace ke školení jsou ke stažení níže:

Téma_01_BOOSTEE_Energetické plánování_CZE
Téma_02_BOOSTEE-CE_OnePlace_CZE
Téma_03_BOOSTE-CE_Modely_financování_EE_CZE